Der er begrænsning på denne side. Prøv at skift din browser.
Du har opnået fri fragt! Du er 499 kr fra fri levering.

📱 KUNDESERVICE Ring til Trine på 70220525

🚛 Bestil inden kl 13 og vi sender samme dag.

Om os

Velkommen til

Hvem er vi?

HorseOnline og Hjørring Rideudstyr er en innovativ og nytænkende ideudstyrsbutik/ webshop. Vi elsker at tænke ud af boksen, prøve skøre ideer af, blive udfordret på vores viden, lære nye ting, og mest af alt så elsker vi heste og rideudstyr, ligesom vi ved at I kunder gør.

Idéen bag

Det er vores ønske at skabe et univers for dig som hesteelsker, et fælles forum hvor vi kan lære af hinanden og hele tiden holde os opdateret på hvad der sker indenfor vores sport samt til stadighed at dygtiggøre os på alle tænkelige måder.

Om butikken

Vi har godt 500 kvm fyldt med rideudstyr, vi har et stort sortiment, med alt indenfor både beklædning til rytteren, udstyr til hesten og et kæmpe børneunivers til de mindste. Indenfor hver varekategori har vi alt fra lavbudget, mellemprisklassen op til pristunge kvalitets produkter.

Udover at sælge produkter, afholder vi også arrangementer hver måned og går meget op i hele tiden at dygtiggøre os og tilføre ny viden til teamet i form af kurser, test af produkter og deltagelse på diverse messer for hele tiden at kende til trend og nyheder på markedet.

Tilmeld dig vores kundeklub og få en masse fordele, så som rabatter, nyhedsbreve og en billet til det fedeste hesteunivers.

Sammen er vi stærke og vi er her for at hjælpe dig som kunde – Hvad end du har af spørgsmål, så tøv ikke med at stille det, vi elsker spørgsmål! Vi vil være de bedste indenfor vores felt, vi vil vide og ikke synes, og vi vil altid bestræbe os på at give den absolut bedste kundeoplevelse.

Trine er hjernen bag konceptet og er hende der er her først hver morgen og går sidst hver dag. Hun synes livet som selvstændig er lidt hårdt men også vildt spændende.

Trine
Hjernen bag konceptet AKA Boss Lady

Mette er vores husmor, altid smilende og har en joke i ærmet til enhver samtale. Mette er i det daglige at finde i butikken, hvor hun vil betjene kunder, lave flotte udstillinger og sørge for at der altid er kaffe på kanden.

Mette
Husmor Aka Berider Frue

Michelle er hende der altid har 2 timer ekstra i døgnet og som altid ser mulighederne i alting, hun er som en hvirvelvind, på den absolut bedste måde.

Michelle
Lagerfeen AKA Stutteri mamma

Camilla er den atypiske hestepige, der hader at få jord under neglene og være beskidt, til gengæld elsker hun at nørde i produkterne og er hende der kender til alle detaljerne.

Camilla
Digital handelselev AKA dressage queen

Sille kommer efter skole og sørger for at der altid er pænt støvsuget, ryddet op på lageret og tømt skraldespande, vi kan ikke undvære Sille, hun gør dagen så meget nemmere for os andre.

Sille
Ungarbejder AKA Ponymulen

Asta er 4 år og Mille er 5 år, de er hinandens allerbedste venner, ligesom deres mødre og de elsker at være i butikken og ”hjælpe” til med alt hvad de kan – nogen gange er det til mere hjælp end andre. 😊

Mille & Asta
Mini husmodeller AKA The real Bosses

Find os

Frederikshavnsvej 86
9800 Hjørring
Telefon: 70220525.
Kontakt@horseonline.dk

Kurv

Du har opnået fri fragt! Du er 499 kr fra fri levering.