Der er begrænsning på denne side. Prøv at skift din browser.
Du har opnået fri fragt! Du er 499 kr fra fri levering.

📱 KUNDESERVICE Ring til Trine på 70220525

🚛 Bestil inden kl 13 og vi sender samme dag.

Om os

Velkommen til

Hvem er vi?

HorseOnline og Hjørring Rideudstyr er en innovativ og nytænkende ideudstyrsbutik/ webshop. Vi elsker at tænke ud af boksen, prøve skøre ideer af, blive udfordret på vores viden, lære nye ting, og mest af alt så elsker vi heste og rideudstyr, ligesom vi ved at I kunder gør.

Idéen bag

Det er vores ønske at skabe et univers for dig som hesteelsker, et fælles forum hvor vi kan lære af hinanden og hele tiden holde os opdateret på hvad der sker indenfor vores sport samt til stadighed at dygtiggøre os på alle tænkelige måder.

Om butikken

Vi har godt 500 kvm fyldt med rideudstyr, vi har et stort sortiment, med alt indenfor både beklædning til rytteren, udstyr til hesten og et kæmpe børneunivers til de mindste. Indenfor hver varekategori har vi alt fra lavbudget, mellemprisklassen op til pristunge kvalitets produkter.

Udover at sælge produkter, afholder vi også arrangementer hver måned og går meget op i hele tiden at dygtiggøre os og tilføre ny viden til teamet i form af kurser, test af produkter og deltagelse på diverse messer for hele tiden at kende til trend og nyheder på markedet.

Tilmeld dig vores kundeklub og få en masse fordele, så som rabatter, nyhedsbreve og en billet til det fedeste hesteunivers.

Sammen er vi stærke og vi er her for at hjælpe dig som kunde – Hvad end du har af spørgsmål, så tøv ikke med at stille det, vi elsker spørgsmål! Vi vil være de bedste indenfor vores felt, vi vil vide og ikke synes, og vi vil altid bestræbe os på at give den absolut bedste kundeoplevelse.

Trine er hjernen bag konceptet og er hende der er her først hver morgen. Det er hende der kaster alle bolde op og er altid frisk på nye tiltag og ideer. Trine er at finde i butikken samt på kontoret, hvor der indkøbes fede nyheder og fast sortimentsprodukter.

Trine
Hjernen bag konceptet AKA Boss Lady

Jeanette er nørden i butikken, der elsker detaljer og orden. Hun ved altid hvad der rører sig på markedet og er super skarpt på nyheder og teknologien bag. Det er Jeanette der laver vores interne SOME og hun er det første ansigt du møder, når du træder ind af døren til butikken.

Jeanette
Butikschef aka Mussemor

Michelle er hende der altid har 2 timer ekstra i døgnet og som altid ser mulighederne i alting, hun er som en hvirvelvind, på den absolut bedste måde. Michelle er her ikke fast, men hjælper altid når der er brug for det.

Michelle
Altmuligdamen AKA Stutteri mamma

Mercedes er vores livlinje til alt backend i vores systemer, det er hende der ved alt det vi andre ikke ved. Hun går forrest til status, når der skal trækkes lister, laves opgørelser og alt andet dybt inde i systemet. Mercedes er ansvarlig for vores webshop og markedsføringen heraf.

Mercedes
IT nørden aka hjælp vi har brug for hjælp damen

Emily kommer efter skole samt om lørdagen og hjælper i butikken, på lageret, sørger for at der altid er pænt støvsuget og går til hånde hvor det er nødvendig. Emily er hende der når alle de ting vi andre ikke når og er uundværlig i vores hverdag.

Emily
Ungarbejder AKA Ponymulen

Asta er 4 år og Mille er 5 år, de er hinandens allerbedste venner, ligesom deres mødre og de elsker at være i butikken og ”hjælpe” til med alt hvad de kan – nogen gange er det til mere hjælp end andre. 😊

Mille & Asta
Mini husmodeller AKA The real Bosses

Find os

Frederikshavnsvej 86
9800 Hjørring
Telefon: 70220525.
Kontakt@horseonline.dk